'AZ krijgt steeds meer twijfels over toekomst van Van den Brom'

'AZ krijgt steeds meer twijfels over toekomst van Van den Brom'

13-01-2017 07:58
9

John van den Brom wacht gespannen af wat de plannen van AZ met hem zijn. De twijfels van de clubleiding over de trainer nemen steeds meer toe, meldt het Algemeen Dagblad.

Het is niet ondenkbaar dat AZ na dit seizoen afscheid neemt van Van den Brom. Directeur voetbalzaken Max Huiberts en algemeen directeur Robert Eenhoorn vermoeden dat een andere trainer de Alkmaarders naar een nog hoger plan kan brengen, schrijft het AD vrijdag. Bovendien wil de club liever een trainer die zijn besluiten neemt aan de hand van data en statistieken. Van den Brom gaat meer op het gevoel af.

Een definitief besluit hebben Huiberts en Eenhoorn nog niet genomen. Het enige wat Van den Brom kan doen is winnen en in het spoor blijven van concurrent sc Heerenveen. De trainer zit in een gespannen situatie, maar oogt relaxed. "Als je de hele dag op de club bent, houd je je daar echt niet mee bezig hoor", zegt hij in de hiervoor genoemde krant.

Van den Brom vervolgt: "Het was anders geweest als ik thuis had moeten wachten op een telefoontje. Nu heb ik geen tijd om erover na te denken." Het contract van de oefenmeester loopt na dit seizoen af.

Lees ook'Zeer opmerkelijke wending: toekomst Van den Brom niet zeker bij AZ'