Feyenoorder lijkt Coolsingel-vragen beu te zijn: 'Jullie houden ervan, hè?'

Feyenoorder lijkt Coolsingel-vragen beu te zijn: 'Jullie houden ervan, hè?'

15-01-2017 15:54
1

Jens Toornstra mocht zondag tegen Roda JC de positie van Karim El Ahmadi invullen. Laatstgenoemde speler is actief op de Africa Cup. Het beviel hem wel, al was het even wennen.

"Ja, wennen? Het was anders. Je moet iets behoudender spelen. Ik heb mn best gedaan het zo goed mogelijk in te vullen. Voor m'n gevoel ging het wel redelijk", zegt Toornstra tegen Voetbal International. Feyenoord besliste het duel pas in de tweede helft. "De eerste helft was niet top, maar de tweede helft hebben we goed naar voren gespeeld. We hebben verdiend gewonnen."

Met de 0-2 zege op Roda is Feyenoord een stap dichter bij de Coolsingel. Toornstra lijkt de vragen over het kampioenschap zat te worden. "Heh, ja. Jullie houden van die Coolsingel, hè? Ik weet nu het voelt, het is een mooi gevoel (omdat Feyenoord de beker won, red.). Maar we zijn er nog lang niet." Nu kan Feyenoord afwachten wat concurrent Ajax doet. "We hopen altijd op puntenverlies van Ajax. Ik denk dat Ajax opstaat (in de bus, red.). We gaan het zien."