FC Twente legt zomeraanwinst definitief vast: 'Geweldig, iedere wedstrijd'

FC Twente legt zomeraanwinst definitief vast: 'Geweldig, iedere wedstrijd'

19-01-2017 16:08
21

Dejan Trajkovski staat ook de komende jaren onder contract in Enschede. FC Twente maakt donderdag bekend dat de optie tot koop in het huurcontract van de linksback is gelicht. Trajkovski (24) ligt nu tot medio 2019 vast. 

Afgelopen zomer werd de Sloveense vleugelverdediger gehuurd van NK Domžale. In die deal werd bepaald dat de koopoptie automatisch in werken zou treden wanneer in Trajkovski in 2017 in actie kwam. Afgelopen zondag deed de linkspoot mee tegen Vitesse (3-1 nederlaag) en dus is hij nu officieel eigendom van de eredivisionist. 

"Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam ben ik goed opgevangen door mijn medespelers en de mensen van de club", vertelt Trajkovski op de website van zijn club. "Ik voel me goed bij FC Twente en de supporters zijn hier geweldig. Iedere wedstrijd weer. Over mijn eigen prestaties het afgelopen jaar ben ik tevreden – ik heb zelfs mijn debuut voor de nationale ploeg van Slovenië mogen maken – maar ik wil iedere wedstrijd beter worden. Daar blijf ik keihard voor werken."