Mourinho zet deur voor Memphis-terugkeer nu al open en bevestigt clausule

Mourinho zet deur voor Memphis-terugkeer nu al open en bevestigt clausule

20-01-2017 21:08
15

Manchester United-manager José Mourinho heeft de optie voor Memphis Depay om terug te keren naar Old Trafford opengelaten. De coach heeft bevestigd dat de club een terugkoopclausule, naar verluidt van 35 miljoen euro, heeft opgenomen in de deal met Olympique Lyon.

Memphis kwam onder Mourinho nauwelijks aan spelen toe, maar toch sluit de Portugees niet uit dat de aanvaller in de toekomst terugkeert bij de club. "Hij is in achttien maanden niet geslaagd, maar hij is erg jong. Dus ik denk dat het voor de club belangrijk is om zijn talent in de gaten te blijven houden. We wensen hem allemaal succes bij Olympique Lyon en waarom zou hij niet terug kunnen keren? Iedereen hier is gek op hem."

Mourinho legt uit waarom hij niet een stokje voor de transfers van Memphis Depay en Morgan Schneiderlin heeft gestoken, terwijl hij niet van plan was winterse zaken te doen. "Het is niet menselijk om hen dat af te nemen. Wanneer het bod goed is, is het niet menselijk om ze af te stoppen. Dus als dat weer gebeurt met een speler die niet blij is, zal ik de weg opnieuw niet blokkeren."