Ik heb deze winter drie keer 'nee' gezegd tegen een aanbieding uit China

"Ik heb deze winter drie keer 'nee' gezegd tegen een aanbieding uit China"

27-01-2017 15:49
2

Radamel Falcao volgt deze winter niet het spoor van spelers als Axel Witsel, Carlos Tévez en Nemanja Gudelj. De spits van AS Monaco heeft lucratieve aanbiedingen uit China afgewezen.

Dat bevestigt hij vrijdag zelf op een persconferentie. Falcao schermde met drie aanbiedingen uit China, maar heeft besloten om Monaco trouw te blijven. Daar is hij dit seizoen bezig aan zijn tweede jeugd.

"Ik heb de afgelopen periode drie keer 'nee' gezegd tegen een aanbieding uit China", laat Falcao weten. "Het is was niet makkelijk om zulke bedragen te weigeren. Voor Monaco is het ook moeilijk, want het was een kans om in één klap veel geld te verdienen. Maar ik wil prijzen winnen met Monaco en laten zien dat ik er weer honderd procent sta. Dat is mijn motivatie."

Falcao scoorde dit seizoen al twaalf keer in vijftien competitiewedstrijden. Een avontuur in de Premier League, bij Manchester United en Chelsea, liep de afgelopen seizoenen uit op een fiasco. De dertigjarige spits scoorde slechts vijf keer in de Engelse competitie.

Lees ook:
Chinese regel brengt Gudelj meteen in lastig parket
Alle bekende Europese spelers in China