Geen transfervuurwerk verwacht bij PSV: 'Nul beweging na afgewezen bod'

Geen transfervuurwerk verwacht bij PSV: 'Nul beweging na afgewezen bod'

30-01-2017 18:32
6

Bij PSV wordt geen transfervuurwerk meer verwacht. Het Algemeen Dagblad meldt dat er 'nul beweging' is bij Zenit Sint-Petersburg, de club die een bod deed op Davy Pröpper. Naar verluidt ging het om 14 miljoen euro. PSV weigerde.

Zenit is nu op zoek naar alternatieven voor Pröpper, die al geruime tijd op de verlanglijst stond in Rusland. Het AD stelt dat men niet hoeft te verwachten dat PSV zelf nog wel een speler haalt, niet op huurbasis, maar ook niet op permanente basis. PSV wees woensdag al een laatste bod vanuit Sint-Petersburg op de 25-jarige Pröpper af en wilde tussen de 20 en 25 miljoen beuren, zo meldden diverse media.

De vraag is of PSV op deadlineday niet met een extra aanvaller uit de hoge hoed komt, aangezien dat een wens van trainer Phillip Cocu was. Volgens AD is dat niet het geval. De Eindhovenaren zitten door het vertrek van Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon, alsmede Luis Beto da Silva, dun in de aanvallers. Jürgen Locadia en Steven Bergwijn zijn wel weer (zo goed als) terug bij PSV.