Sneijder levert contract per direct in bij FC Utrecht: Wij vinden het jammer

Sneijder levert contract per direct in bij FC Utrecht: "Wij vinden het jammer"

14-02-2017 13:07
9

Rodney Sneijder is met onmiddellijke ingang geen voetballer meer. De 25-jarige middenvelder heeft zijn contract ingeleverd bij FC Utrecht en stopt ermee.

Dat maakt Utrecht dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Sneijder speelde dit seizoen bij de beloften van Utrecht, die uitkomen in de Jupiler League. Hij heeft zijn plek in de selectie in overleg met de club opgegeven, zijn contract ingeleverd en gaat zich de komende periode bezinnen op zijn toekomst.

"Wij vinden het jammer dat Rodney een punt zet achter dit seizoen, maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel geluk en succes toe in zijn toekomstige carrière, binnen én buiten de lijnen", reageert trainer en technisch manager Erik ten Hag op de clubsite.

Sneijder kreeg begin dit seizoen de kans van Utrecht zijn carrière nieuw leven in te blazen. De jongere broer van Wesley, die eerder uitkwam voor Ajax, RKC Waalwijk, Almere City FC en Dundee United, speelde in totaal twaalf keer voor de beloftenploeg van Utrecht, waarvan vijf keer als basisspeler.