Buitenspel: Van Ginkel telt 450.000 euro neer, Boulahrouz koopt achtste huis

Buitenspel: Van Ginkel telt 450.000 euro neer, Boulahrouz koopt achtste huis

21-02-2017 18:24
4

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Luxe appartement Van Ginkel in Amsterdam
Marco van Ginkel mag dan bij PSV spelen, in zijn vrije tijd komt hij graag in Amsterdam. Volgens bekendeburen.nl heeft de PSV-middenvelder een zeer luxe appartement gekocht in het centrum van Amsterdam. Het gaat om een appartement, met dakterras, dat een totaal woonoppervlakte van 112 m2 heeft. De aankoopprijs van 450.000 euro betaalde hij uit eigen zak, aldus de website, die meer foto's in z'n bezit heeft.

Pandjesbaas Boulahrouz
Dezelfde website meldt dat Khalid Boulahrouz zich steeds nadrukkelijker aan het mengen is op de woningmarkt. Hij heeft onlangs een tweekamerappartement in Amsterdam-Zuid aangekocht en heeft nu in totaal acht panden/appartementen in de hoofdstad. Zijn laatste aanwinst kostte 260.000 euro, waarvoor hij 70 vierkante meter aan woonoppervlakte kreeg.