Bankzitters Bazoer en Bruma zien Wolfsburg op de knieën gaan voor Werder

24-02-2017 22:29
4

In de strijd tegen degradatie heeft Werder Bremen uitstekende zaken gedaan door op vreemde bodem Vfl Wolfsburg te verslaan. De ploeg van Riechedly Bazoer en Jeffrey Bruma verloor met 1-2.

Wolfsburg, waar Bazoer en Bruma 90 minuten lang op de bank zaten, keek na amper twintig minuten spelen al tegen een 0-2 achterstand aan. Spits Serge Gnabry was de thuisploeg met twee goals te machtig. Zijn eerste doelpunt viel uit een van richting veranderd schot. Zijn tweede viel acht minuten later uit een vrije trap.

Namens Wolfsburg deed Borya Mayoral een minuut na de 0-2 iets terug, maar de club slaagde er verder niet om wat aan de tussenstand te doen. In de tweede helft werd onder andere Mario Gomez ingebracht, maar ook hij kon Wolfsburg niet helpen. Door de overwinning van Werder komt het in punten gelijk met Wolfsburg en is het uit de degradatiezone. Bij winst had de thuisploeg in punten gelijk kunnen komen met nummer twaalf Mainz.

Serge Gnabry 2nd Goal HD - Wolfsburg 0-2 Weder... door SportsZone2017