Afgesproken werk van Ayoub: Mijn ogen zijn door hem geopend

Afgesproken werk van Ayoub: "Mijn ogen zijn door hem geopend"

25-02-2017 21:06
9

Na het doelpunt van Yassine Ayoub tegen FC Groningen, rende de middenvelder naar FC Utrecht-trainer Erik Ten Hag. Het was afgesproken. Ayoub heeft veel te danken aan Ten Hag.

"Ik werk op de training hard om het rendement omhoog te krijgen en ben blij dat dat vandaag is uitbetaald", zegt Ayoub na afloop van het met 2-3 gewonnen duel tegen FOX Sports. "Ik had al beloofd aan de trainer dat ik na het doelpunt naar hem toe zou gaan. Ik heb de afgelopen twee jaar veel van hem geleerd. Hij heeft me veel gesteund in moeilijke periodes. Hij heeft altijd in me geloofd en zei dat ik altijd hard moest blijven werken. Mijn ogen zijn door hem geopend. Ik deed het veel op talent. Nu werk ik ook hard naast de trainingen. In de gym. Dat is zeker te danken aan hem."

Wedden

Meer odds

Ook over de wedstrijd heeft Ayoub een duidelijk oordeel. Utrecht stond bij de rust met 2-0 achter. "We begonnen slecht. Er was geen afstemming. Ze speelden ons helemaal weg. We kregen nog een mogelijkheid om de 1-1 te maken, maar dat was niet verdiend. In de rust hebben we elkaar aangekeken en zeiden we: 45 minuten lang alles eruit gooien."