De Wolf hekelt 'dramatische' Feyenoorder: Ik heb hem een warming-up zien doen...

De Wolf hekelt 'dramatische' Feyenoorder: "Ik heb hem een warming-up zien doen..."

06-03-2017 20:55
9

John de Wolf heeft zich zondag tijdens de Rotterdamse derby tussen Sparta en Feyenoord (1-0) groen en geel geërgerd aan Miquel Nelom. Het begon al met de warming-up van de invaller.

Nelom verving in de eerste helft de geblesseerde Terence Kongolo. De Wolf zag toen al dat het niets zou worden, omdat de linksback er tijdens zijn warming-up met de pet naar gooide. "Ik heb Nelom een warming-up zien doen...", foetert De Wolf bij Peptalk op Ziggo Sport.

"De fysieke trainer gaf tot drie keer toe aan dat hij kort moest sprinten, omdat hij er elk moment erin kon komen voor Kongolo. Hij deed het niet. Daarna is Kuyt nog uit de dug-out gegaan en die zei ook: kom op, kom op. Maar Nelom bleef gewoon een normale warming-up doen."

"Ik hoor dan mensen zeggen: dat is zijn houding. Ik ken hem niet goed genoeg en mag niet te snel oordelen, maar als ik dan kijk hoe hij invalt. Nou...", verzucht de oud-Feyenoorder, "Het was echt dramatisch. Als je zo'n slechte wedstrijd speelt, dan krijg je 'm wel. En terecht, toch?"