Update: Elleboogstoot krijgt staartje voor Ibrahimovic: Zweed mist 'Chelsea'

Update: Elleboogstoot krijgt staartje voor Ibrahimovic: Zweed mist 'Chelsea'

07-03-2017 16:07
26

Zlatan Ibrahimovic wordt niet door Manchester United beboet voor zijn elleboog op het hoofd van Bournemouth-speler Tyrone Mings afgelopen weekend.

Volgens The Sun zou het wel het beleid van de club zijn om boetes op te leggen aan spelers die ellebogen uitdelen en daarvoor gestraft worden. Maar voor Ibrahimovic wordt een uitzondering gemaakt omdat de club hem niet wil frustreren terwijl de onderhandelingen over zijn toekomst nog lopen.

Wedden

Meer odds

Ibrahimovic wordt hoogstwaarschijnlijk wel door de FA gestraft voor zijn elleboog in het Premier League-duel. Naar verwachting zal de Manchester United-spits drie wedstrijden moeten brommen. De elleboog van Ibrahimovic leek een wraakactie voor een eerder moment in de wedstrijd waarbij hij een schop tegen zijn hoofd kreeg van diezelfde Mings.

Update 16.07 uur: De FA heeft Zlatan Ibrahimovic voor drie duels geschorst naar aanleiding van zijn elleboogstoot aan het adres van Mings. De Zweed ontkende dat er sprake was van opzet, maar daar gelooft de Engelse voetbalbond niet in. Hij mist het uitduel met Chelsea in de kwartfinale van de FA Cup en de competitiewedstrijden tegen Middlesbrough (uit) en West Bromwich Albion (thuis).