Mertens biedt excuses aan: Ik wilde niemand beledigen

Mertens biedt excuses aan: "Ik wilde niemand beledigen"

08-03-2017 08:18
12

Dries Mertens was dinsdag goud waard voor Napoli, maar zag de waarde van zijn treffer tegen Real Madrid na de rust als sneeuw voor de zon verdwijnen. Voor de theepauze stonden de Italianen op 1-0 door een treffer van de aanvaller. Het had 2-0 kunnen zijn, maar de Belg schoot even later op de paal.

"We gaven alles in de eerste helft en zij scoren alleen dankzij een corner die ze van ons gekregen hebben", zegt Mertens tegen Mediaset. "Daar balen we ontzettend van, vooral omdat we het de kampioen zo lastig maakten. Als ik vannacht naar bed ga, zie ik die bal wederom op de paal vliegen."

Wedden

Meer odds

Mertens wil ook nog even wat rechtzetten. Afgelopen weekend scoorde hij tegen AS Roma en vierde hij zijn treffer als plassende hond. Het zorgde onder andere voor kritiek. "Ik wil m'n excuses aanbieden als de mensen uit Rome nu boos op me zijn", aldus Mertens. "Ik heb thuis zelf een hond en ik hou van honden. Ik dacht aan de viering van Finidi George toen hij voor Nigeria scoorde en het kwam gewoon in me op. Ik wilde niemand beledigen."