Van Hooijdonk voorziet transfers: 'Met hem is het denk ik ook wel klaar bij PSV'

Van Hooijdonk voorziet transfers: 'Met hem is het denk ik ook wel klaar bij PSV'

11-03-2017 09:50
20

Andres Guardado en Santiago Arias zijn rijp voor een vertrek bij PSV. Dat denken Pierre van Hooijdonk en Aad de Mos. Laatstgenoemde denkt dat nog twee spelers van de Eindhovenaren een transfer moeten maken.

"Het zou goed zijn als Guardado, Arias, Willems en Zoet vertrekken", somt De Mos op tegenover de NOS. "Guardado lijkt al bezig met een transfer naar de Verenigde Staten of Mexico en dat zie je ook aan zijn spel. (…) Arias voldoet niet, hij komt tekort voor dit niveau en PSV heeft met Brenet bovendien een prima alternatief."

"Jeroen Zoet is toe aan een stap naar de Premier League of de Primera Division. En voor Willems is het ondertussen ook tijd, al heeft hij geen topseizoen gedraaid", aldus De Mos. Van Hooijdonk is het bijna geheel eens met de voormalig trainer. "Guardado wordt niet meer beter en hij kan misschien nog een keer een goede transfer maken. Zijn huidige niveau heeft misschien ook te maken met zijn enorm drukke agenda."

Guardado moest namelijk vaak in de zomer doorspelen voor Mexico. "PSV heeft met Hendrix een prima alternatief achter de hand. En met Arias is het denk ik ook wel klaar. Hij heeft te weinig gebracht de afgelopen jaren en presteerde wisselvallig. Willems doet er wat mij betreft verstandig aan om te blijven. Via PSV kan hij zich terugknokken in Oranje, ook met het oog op het WK 2018."