Update: PSV heeft officieel beet en legt Locadia één jaar langer vast

Update: PSV heeft officieel beet en legt Locadia één jaar langer vast

17-03-2017 14:06
5

Jürgen Locadia staat op het punt om bij te tekenen bij PSV. De aanvaller van de Eindhovenaren liet zelf al doorschemeren dat hij binnenkort een contract tot medio 2021 signeert. Op vrijdag is er een afrondend gesprek, stelt De Telegraaf.

Opvallend is het wel, want anderhalf jaar geleden zag Locadia het niet meer zitten bij PSV en wilde hij weg. Destijds bleef de aanvaller ook een dag weg van de training, in de hoop een transfer af te dwingen. Nu is alles anders. Na langdurige blessures denkt Locadia anders over het voetbal. "Vroeger dacht ik: na een goed jaar bij PSV kan ik de stap naar het buitenland aan. Nu denk ik daar anders over."

Locadia gaat vrijdag met zijn management om tafel met Marcel Brands, de technisch manager van PSV. Onlangs keerde hij terug op de training van de Eindhovenaren, na slepende blessures. Die blessures maakten Locadia vaak boos. "In het begin was het niet oké bij mij, omdat ik heel boos was op mezelf en op mensen om me heen. Ik had het gevoel dat ze me niet hielpen, terwijl ze me wel aan het helpen waren."

Update 14.06: Jürgen Locadia blijft bij PSV. De Eindhovense club maakt vrijdagmiddag bekend dat het contract van de 23-jarige aanvaller met één jaar is verlengd tot medio 2020. Zijn oude verbintenis liep over ruim twee jaar af. Locadia is sinds een aantal weken terug van hardnekkig blessureleed, dat hem sinds eind augustus aan de kant hielden.