Robben: Een kloteveld. Het was een schande dat daarop werd gevoetbald

Robben: "Een kloteveld. Het was een schande dat daarop werd gevoetbald"

22-03-2017 21:22
15

Tijdens Luxemburg-Nederland, in november 2016, was het weer eens raak bij Arjen Robben. De captain van het Nederlands elftal moest tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd na 45 minuten geblesseerd afhaken. Robben kan zich nog goed herinneren hoe ontzettend kwaad hij toen werd. 

"Toen was ik er echt helemaal klaar mee. Ik kon alleen maar denken: het mag gewoon niet zo zijn. Volgens mij ben ik de laatste drie keer dat ik bij het Nederlands elftal was even vaak geblesseerd teruggekeerd naar Bayern", vertelt hij aan Metro. 

Wedden

Meer odds

"Ik had nog niet heel veel wedstrijden gespeeld voor die wedstrijd tegen Luxemburg, maar ik voelde me wel helemaal oké. De omstandigheden speelden uiteraard ook een rol, want het was een kloteveld. Het was een schande dat daarop werd gevoetbald."

"Het was niet heel ernstig, dat voelde ik gelijk wel, maar erg genoeg om niet verder te kunnen spelen. Ik was er echt doodziek van", vervolgt de buitenspeler. "Dan krijg je vanzelf een stempel: oké, die Robben speelt weer in het Nederlands elftal, maar hij gaat ook weer geblesseerd naar huis, dus daar hebben we geen moer aan."

Lees ook: 'Woedende' Robben: 'De beelden zijn gemonteerd, je ziet dat niet'