Jong Oranje wint 'eerste duel' van Langeler door goals van Heerenveen-spelers

24-03-2017 18:00
9

Jong Oranje heeft het oefenduel met Jong Finland vrijdag met 2-0 gewonnen. Beide doelpunten kwamen van spelers van sc Heerenveen: Jerry St. Juste en Pelle van Amersfoort.

Het duel werd in Murcia gespeeld en kende in de eerste helft geen doelpunten. Art Langeler, die na zijn tijd als interim-bondscoach bij Jong Oranje nu zijn eerste wedstrijd als vaste bondscoach leidde, begon met vier PSV'ers in de basis: Damian van Bruggen, Sam Lammers, Bart Ramselaar en Steven Bergwijn. Ook Ajacied Frenkie de Jong speelde.

Beide doelpunten vielen in de tweede helft. St. Juste maakte kort na rust de 1-0 en Van Amersfoort zorgde dieper in de tweede helft voor een verdubbeling van de voorsprong. Maandag volgt het oefenduel met Oostenrijk, dat ook in Spanje wordt gespeeld.