Heb nog een contract tot 2019 bij PSV, maar ik ben wel toe aan een volgende stap

"Heb nog een contract tot 2019 bij PSV, maar ik ben wel toe aan een volgende stap"

Gepubliceerd: zaterdag 15 april 2017 om 07:00za 15-04-2017 om 07:00

PSV-back Santiago Arias is toe aan een stap hogerop. De Colombiaan zegt dat zelf in een uitgebreid interview met het Eindhovens Dagblad. Arias (25) speelt al vier seizoenen in Eindhoven. 

"Ik heb nog een contract tot 2019 bij PSV, maar ik ben wel toe aan een volgende stap. In de zomer hoop ik dat er zo snel mogelijk duidelijkheid is. Mijn zaakwaarnemer weet dat ik naar Duitsland, Engeland of Spanje wil en is daarmee bezig", legt de international uit.

"Na vier seizoenen in Eindhoven voelt het als een einde van een cyclus. Net als andere latino's die bij PSV speelden, wil ik na een aantal jaar Nederland ook weer verder. Maar het is belangrijk dat er voldoende perspectief op speeltijd is. Dan maar naar een wat kleinere club. Als er niks komt, dan blijf ik met alle liefde hier. Sta ik inmiddels al op meer dan honderd duels voor PSV? Dat is niet gek, toch?"

Arias werd in 2013 overgenomen van Sporting Portugal. Met PSV veroverde de vleugelverdediger twee landstitels. Vorige maand werd Arias nog gelinkt aan Swansea City. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws