Slecht nieuws voor Feyenoord City: belangrijke partij tégen komst nieuw stadion

Slecht nieuws voor Feyenoord City: belangrijke partij tégen komst nieuw stadion

19-04-2017 15:09
36

FSV De Feijenoorder heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het boek over Feyenoord City. De supportersclub van de Rotterdammers is momenteel namelijk tégen de bouw van het nieuwe stadion. 

'Supportersvereniging niet overtuigd dat dit plan het beste is voor Feyenoord', schrijft de supportersvereniging in een verklaring op de eigen website. De plannen zoals ze er nu liggen zijn niet overtuigend genoeg om een positief advies te geven. De Feijenoorder is ondanks vele gesprekken met de initiatiefnemers van Feyenoord City niet overtuigd. De supportersvereniging spreekt van 'teveel onzekerheden', vooral met betrekking tot het groeien van het spelersbudget van Feyenoord.

Daarmee is aan de belangrijkste voorwaarde niet voldaan. Met het prijspeil van nu, wil De Feijenoorder bij de opening van het nieuwe stadion een spelersbudget van minimaal 32,5 miljoen euro. Zolang die garantie niet gegeven kan worden, zal de supportersvereniging het plan niet steunen. Op donderdag 11 mei wordt er door de gemeenteraad in Rotterdam beslist over de plannen. De Feijenoorder was daarvoor om steun gevraagd, maar die steun zal het voorlopig dus niet geven.