Dit was de ochtend: 'PSV zet trio in de etalage', Lyon neemt sterspelers mee

Dit was de ochtend: 'PSV zet trio in de etalage', Lyon neemt sterspelers mee

02-05-2017 12:00
3

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'PSV zet drietal in de etalage'
Adam Maher, Rai Vloet en Marcel Ritzmaier hoeven volgend seizoen niet meer terug te keren in Eindhoven. Maher heeft nog een doorlopend contract bij PSV, dat een transfersom van meerdere miljoen hoopt te ontvangen voor de middenvelder. (Eindhovens Dagblad)

Zinchenko ongelukkig bij PSV
Oleksandr Zinchenko heeft zijn frustratie uitgesproken over zijn geringe speeltijd bij PSV. "Ik begrijp niet waarom ik degene ben die nooit gebruikt wordt. Ik ben niet gelukkig hier", aldus de huurling van Manchester City. (Zimbra)

Operatie Ibrahimovic succesvol verlopen
Zlatan Ibrahimovic is succesvol geopereerd aan zijn knie. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De 35-jarige superster is naar verwachting enkele maanden uit de roulatie, maar volgens Raiola is het einde van zijn carrière nog lang niet in zicht.

Lyon neemt sterspelers mee naar Amsterdam
De licht geblesseerde Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso zijn met de selectie van Olympique Lyon afgereisd naar Amsterdam. Het heeft er zelfs alle schijn van dat het tweetal woensdagavond kan spelen tegen Ajax. (Twitter Olympique Lyon / L'Équipe)

Feyenoord wacht miljoenenbonus
Als Feyenoord zondagmiddag landskampioen wordt, kan de penningmeester in De Kuip aan de bak. De stadionclub plaatst zich dan namelijk rechtstreeks voor de Champions League, waardoor het een bonus van liefst zestien miljoen euro kan verwachten. Dit bedrag kan nog oplopen, afhankelijk van de resultaten in het toernooi. (Algemeen Dagblad)