Vreugde in Tilburg ondanks nederlaag: 'Toen keek ik achterom en zag ik al 2-0'

Vreugde in Tilburg ondanks nederlaag: 'Toen keek ik achterom en zag ik al 2-0'

14-05-2017 19:11
18

Jari Schuurman vierde zondag na de nederlaag van Willem II tegen Ajax (1-3) toch een bescheiden feestje. De middenvelder wordt door de Tilburgers gehuurd van Feyenoord, dat zich tot kampioen kroonde door een 3-1 zege op Heracles Almelo.

"In de tiende minuut hoorde ik het publiek juichen bij een corner. Toen keek ik achterom en zag ik al 2-0 Feyenoord. Dan ben je even blij, maar daarna is de focus op de corner", zegt Schuurman tegen FOX Sports. Waar zijn eigen toekomst ligt, weet hij niet. Daar gaat hij zich binnenkort over buigen. "Ik heb straks afscheid van de supporters, maar wie weet speel ik hier volgend jaar weer. Ik weet het nog niet."

"Misschien sluit ik aan bij Feyenoord of wordt het een andere club waar ik aan verhuurd ga worden", vervolgt Schuurman. "Maar als Willem II mij iets aanbied, ga ik er zeker over nadenken. Zeker omdat ik de laatste tijd ook regelmatig heb gespeeld en het wel aardig heb gedaan. Ik wil natuurlijk uiteindelijk het eerste van Feyenoord halen, maar als je daar niet aan spelen toekomt is er weinig reden om daar heen te gaan."