Update: Feyenoord-gerucht getackeld: 'Onzin, er is geen overeenkomst'

Update: Feyenoord-gerucht getackeld: 'Onzin, er is geen overeenkomst'

08-06-2017 07:28
93

De kans bestaat dat Jonathan De Guzman deze zomer terugkeert bij Feyenoord. In Italië wordt woensdagavond gemeld dat de Rotterdammers een akkoord hebben bereikt met Napoli.

Volgens Il Calcio Napoli en Pagina Azzurri zijn Feyenoord en Napoli het eens geworden over een transfersom van drie miljoen euro. Het is onduidelijk hoe serieus de berichten uit Italië moeten worden genomen, omdat De Guzman de laatste jaren volledig uit de picture is verdwenen.

Napoli verhuurde de oud-international van het Nederlands elftal het laatste anderhalve seizoen aan Carpi en Chievo Verona. Bij Napoli is hij overbodig geraakt, wat een relatief hoge transfersom van drie miljoen euro onwaarschijnlijk maakt. Het contract van De Guzman loopt over een jaar af.

De Guzman doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord en debuteerde in 2005 in de hoofdmacht. Via Real Mallorca, Villarreal en Swansea City kwam hij in 2014 terecht bij Napoli. De geboren Canadees is inmiddels 29 jaar oud. Bij Chievo speelde hij 27 competitiewedstrijden dit seizoen.

Update 08/06 07.28: Er is géén sprake van een akkoord tussen Feyenoord en Napoli over de transfer van De Guzman. Diens zaakwaarnemer laat dat weten aan Arena Napoli. "Het is onzin. Er is helemaal geen overeenkomst met welke Nederlandse club dan ook", aldus Fabio Parisi.