'Vier Nederlanders in beeld bij Lazio; ook interesse uit Duitsland voor Klaassen'

'Vier Nederlanders in beeld bij Lazio; ook interesse uit Duitsland voor Klaassen'

08-06-2017 23:20
43

In de zoektocht naar een vervanger voor Lucas Biglia is SS Lazio uitgekomen bij vier Nederlanders, meldt de Italiaanse sportkrant Leggo. De Argentijnse middenvelder staat naar verluidt op het punt om zijn carrière voort te zetten bij AC Milan. 

Lazio wil de plek van de waarschijnlijk vertrekkende Biglia op laten vullen door een Nederlander: Marten de Roon (Middlesbrough), Tonny Vilhena (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax) of Jordy Clasie (Southampton).

De transferwaarde van Klaassen ligt volgens Leggo rond de vijftien miljoen euro. De krant schrijft ook dat de aanvoerder van Ajax op de radar staat bij een club uit de Bundesliga. Welke club dat is, wordt niet gemeld. Eerder werd bekend dat Klaassen begeerd wordt door drie Italiaanse clubs, waaronder Lazio, én een Premier League-club.

Vilhena moet Feyenoord volgens Leggo tien miljoen euro opleveren. De middenvelder van de Rotterdammers leek afgelopen seizoen al te verkassen naar Sampdoria, maar die transfer werd door de linkspoot zelf afgeblazen. Clasie is volgens het bericht twaalf miljoen euro waard.

Lees ook: Ajax heeft forse vraagprijs voor Klaassen bepaald: vier clubs geïnteresseerd