Update: Bayern schreeuwt het van de daken en legt Fransman voor vijf jaar vast

Update: Bayern schreeuwt het van de daken en legt Fransman voor vijf jaar vast

14-06-2017 18:13
32

Bayern München heeft een nieuwe aanwinst voor volgend seizoen binnen, meldt BILD. Corentin Tolisso verhuist voor een bedrag van veertig miljoen euro van Olympique Lyon naar Der Rekordmeister.

Tolisso is na Niklas Süle, Sebastian Rudy en Serge Gnabry de vierde aanwinst van de Zuid-Duitsers. De 22-jarige controlerende middenvelder uit Frankrijk moet op het Bayern-middenveld de gestopte Xabi Alonso vervangen.

Over Tolisso doet een opvallend verhaal de ronde. De middenvelder leek een jaar geleden op weg naar Napoli, maar bedacht zich uiteindelijk omdat hij bang was voor de Napolitaanse maffia. "Hij had naar de serie Gomorrha gekeken en dat heeft hem beïnvloed", vertelde zijn zaakwaarnemer Frederic Guerra aan de radiozender Kiss Kiss Napoli. "Hij kon zo naar Napoli vertrekken, maar hij vond de stad uiteindelijk te onveilig."

Update 18.13 uur: Bayern München heeft de komst van Corentin Tolisso wereldkundig gemaakt. De middenvelder komt over van Olympique Lyon en heeft zich voor vijf jaar verbonden aan Der Rekordmeister

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s