Vitesse informeert bij rivaal NEC naar toptalent: Antwoord is drie letters

Vitesse informeert bij rivaal NEC naar toptalent: "Antwoord is drie letters"

15-06-2017 15:45
83

Vitesse heeft bij NEC geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Ferdi Kadioglu. De Nijmegenaren willen vooralsnog echter niet meewerken aan een vertrek van het toptalent naar de Arnhemse rivaal.

Directeur Remco Oversier bevestigt de interesse van Vitesse in Kadioglu aan De Gelderlander. "Vitesse heeft geïnformeerd naar Ferdi Kadioglu", zegt Oversier. "En dat is ook de status. Er is geen concreet bod neergelegd. We zijn absoluut niet in de fase van onderhandelen."

Voorlopig vindt NEC een vertrek van Kadioglu onbespreekbaar. Het jonge toptalent moet uitgroeien tot boegbeeld bij de club die volgend seizoen in de Jupiler League actief zal zijn. Alleen bij een buitenproportioneel bod wil NEC praten over een vertrek van Kadioglu, maar de club verwacht dat Nederlandse partijen dat niet op tafel kunnen leggen.

Ook Ajax en FC Utrecht zijn geïnteresseerd in Kadioglu. "Er is een overweldigende belangstelling, ook uit het buitenland. Daar worden andere transfersommen betaald. Maar vooralsnog bestaat ons antwoord aan elke club uit drie letters: Nee", aldus Oversier.