'Conte onder meer boos op Chelsea vanwege Mertens, club is ongevoelig'

'Conte onder meer boos op Chelsea vanwege Mertens, club is ongevoelig'

17-06-2017 10:39
25

Chelsea-manager Antonio Conte krijgt niet meer controle over het transferbeleid van de club. Dat meldt The Guardian. De Italiaan is gefrustreerd over het lang uitblijven van aankopen.

Conte wilde daarom het heft in handen nemen, maar de clubleiding van Chelsea staat dat niet toe. In Italië wordt er inmiddels al gespeculeerd dat de manager, die nu op vakantie is, zijn toekomst overdenkt. De club is vooralsnog rustig onder de situatie en stelt dat Conte zijn frutraties niet direct richting het bestuur heeft geuit. Chelsea verwacht dat Conte in augustus gewoon voor de groep staat.

De Italiaan zou onder meer boos zijn geweest over het feit dat Chelsea niet meer moeite heeft gedaan om Dries Mertens van Napoli over te nemen voordat hij zijn nieuwe contract in Napels ondertekende. Conte heeft ook aangedrongen op het aantrekken van Alex Sandro (Juventus)of David Alaba (Bayern München). Chelsea is op zijn beurt weer boos op Conte voor de manier waarop hij Diego Costa in een berichtje liet weten dat hij niet meer welkom is bij de club volgend seizoen.