NAC Breda strikt aanvaller: Opnieuw een voorbeeld van een geweldig product

NAC Breda strikt aanvaller: "Opnieuw een voorbeeld van een geweldig product"

21-06-2017 14:15
19

NAC Breda beloont Richelor Sprangers met een nieuw tweejarig contract. De aanvaller heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt op de leiding van de club en mag volgend seizoen knokken voor een plek in het eerste elftal.

"Richelor is opnieuw een voorbeeld van een geweldig product van onze jeugdopleiding", laat technisch directeur Hans Smulders weten op de officiële website van de club. "Het contract is voor hem een beloning van jarenlang keihard werken. Hij heeft geweldige stappen gemaakt en hij heeft bij het eerste elftal van NAC laten zien wat zijn potentie is."

Sprangers is blij met de nieuwe verbintenis en hoopt op een definitieve doorbraak. "Het is een droom die uit gaat komen. Ik heb het altijd al een eer gevonden om voor deze prachtige club te mogen spelen. De supporters, waar ikzelf onderdeel van uitmaakte, blijven altijd achter je staan en dat is het mooiste aan deze club", aldus Sprangers.

De aanvaller speelt sinds 2008 in de clubkleuren van NAC Breda. Afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor NAC O19, maar deze zomer maakt hij definitief de overstap naar de A-selectie. Hij speelde in totaal twee officiële wedstrijden in de hoofdmacht van NAC, zonder te scoren. Sprangers speelt voornamelijk als linksbuiten, maar kan ook als centrumspits uit de voeten.