Opvallend gerucht: Roda JC-routinier kan Klich volgen naar Leeds United

Opvallend gerucht: Roda JC-routinier kan Klich volgen naar Leeds United

21-06-2017 17:24
27

Volgens Roda JC Live is een verrassende transfer van Ard van Peppen in de maak. De linksback van Roda JC staat in de belangstelling van Championship-club Leeds United.

Dat bevestigen meerdere bronnen, ook vanuit Leeds, zo claimt de fansite althans. Van Peppen zou in Engeland zijn handtekening kunnen zetten onder een eenjarige verbintenis, met een optie voor een extra seizoen. De 31-jarige vleugelverdediger heeft nog een contract tot medio 2018 bij Roda. Hoeveel de Limburgers voor hem willen vangen, is niet bekend.

Wedden

Meer odds

Van Peppen heeft er vier seizoenen opzitten in Kerkrade, waar hij na een moeizaam eerste jaar alsnog een vaste waarde werd. De Nederlander speelde tot dusver 142 duels voor Roda, waarin hij twee keer scoorde. Eerder was Van Peppen actief bij Excelsior, De Graafschap en RKC Waalwijk.

Van Peppen is niet de enige Eredivisie-speler die in verband wordt gebracht met een transfer naar Leeds. De Engelsen zitten ook achter FC Twente-aanvoerder Mateusz Klich aan. Een eerste bod werd afgeslagen door de Tukkers.