Update: 'FC Twente slaat eerste bod van Leeds af, maar blijft in gesprek'

Update: 'FC Twente slaat eerste bod van Leeds af, maar blijft in gesprek'

20-06-2017 19:30
10

De kans is groot dat Mateusz Klich zijn laatste wedstrijd voor FC Twente reeds heeft gespeeld. Een transfer naar Leeds United lonkt voor de Poolse aanvoerder van FC Twente. Leeds United heeft in Enschede een bod op tafel gelegd.

Dat meldt TC/Tubantia dinsdag. Leeds wordt sinds half mei al gelinkt aan Klich. Engelse en Poolse media schreven toen dat een overstap naar het tweede niveau van Engeland aanstaande was, maar het management van de controleur reageerde snel en verwees de geruchten naar het rijk der fabelen. 

De 27-jarige middenvelder heeft zelf wel oren naar een transfer. Het contract van Klich loopt door tot de zomer van 2019. Afgelopen zomer nam FC Twente hem over van 1.FC Kaiserslautern. In zijn eerste - en waarschijnlijk laatste - jaar in dem Grolsch Veste was Klich erg belangrijk voor de club. Hij maakte zes doelpunten en leverde vier assists af. 

Update 19.27: FC Twente heeft het eerste bod van Leeds United op Mateusz Klich afgeslagen. Dat meldt Voetbal International. De clubs zijn echter nog in onderhandeling. FC Twente houdt rekening met een vertrek van Klich, die vorig jaar overkwam van 1. FC Kaiserslautern.