'Feyenoord ziet mogelijke Karsdorp-opvolger rondlopen in Eredivisie'

'Feyenoord ziet mogelijke Karsdorp-opvolger rondlopen in Eredivisie'

24-06-2017 07:41
108

Mocht Feyenoord Rick Karsdorp verliezen aan AS Roma, dan komt Giovanni Troupée in beeld als mogelijke vervanger van de Oranje-international. De verdediger van FC Utrecht is echter niet voor een schijntje op te pikken.

De Telegraaf meldt dat Feyenoord overschakelt naar Troupée, indien Karsdorp voor een miljoenenbedrag vertrekt naar de Serie A. Het geld dat de Rotterdammers verdienen aan de transfer van de rechtsback, wordt echter niet meteen over de balk gesmeten. Naar verwachting verlangt Utrecht een hoge afkoopsom voor Troupée, zeker gezien het feit dat de rechtsback onlangs zijn contract heeft verlengd.

De Rotterdammers willen de kosten voor een speler uit de subtop van de Eredivisie beperkt houden en zijn daarom niet van plan om miljoenen neer te leggen voor Troupée. Utrecht verlangt volgens de ochtendkrant zes miljoen euro voor Sofyan Amrabat, maar de club uit de Domstad zal flink wat water bij de wijn moeten doen om een akkoord te sluiten met Feyenoord over de transfer van de middenvelder. Utrecht kan vergeten dat het de hoofdprijs voor Troupée gaat ontvangen.