Van 't Schip hoopt op meer actie op transfermarkt: 'Selectie nog niet compleet'

Van 't Schip hoopt op meer actie op transfermarkt: 'Selectie nog niet compleet'

25-06-2017 10:27
16

John van 't Schip is bij PEC Zwolle belast met de zware erfenis van Ron Jans, die de club in 2014 met de KNVB Beker de eerste prijs in de historie bezorgde. De nieuwe trainer begon zaterdag aan de voorbereiding met de Zwollenaren.

"Ron heeft het natuurlijk heel goed gedaan", zegt Van 't Schip tegen de NOS. "Maar ik kijk niet achterom. We willen goed presteren en moeten proberen zo hoog mogelijk te eindigen." Hij krijgt bijval van Diederik Boer, die terugkeerde op het oude nest na een avontuur bij Ajax. "Zwolle is in alle facetten gegroeid. Deze club hoort gewoon in de middenmoot te spelen. Maar het is niet realistisch om te roepen dat ik hier ben om weer een beker omhoog te houden."

Wedden

Meer odds

Van 't Schip verwelkomde naast Boer met Erik Bakker (SC Cambuur), Younes Namli (sc Heerenveen), Piotr Parzyszek (De Graafschap) en Dico Koppers (Willem II) nog vier nieuwe spelers. "Daar komen misschien nog één of twee spelers bij of er gaan nog spelers weg", aldus de coach. "De selectie is nog niet helemaal compleet." Een speler die er mogelijk bij komt, is Adham El Idrissi.