Mulder heeft dubbel gevoel na droomtransfer: 'Ik baal daar enorm van'

Mulder heeft dubbel gevoel na droomtransfer: 'Ik baal daar enorm van'

Gepubliceerd: donderdag 29 juni 2017 om 20:58do 29-06-2017 om 20:58

Erwin Mulder begint met gemengde gevoelens aan zijn avontuur bij Premier League-club Swansea City. De goalie wilde al langere tijd zijn geluk beproeven over de grens. Zijn laatste maanden bij sc Heerenveen zitten hem echter dwars.

Met de Friese formatie beleefde Mulder als aanvoerder een dramatische tweede seizoenshelft in de Eredivisie. "Ik baal enorm van onze tegenvallende prestaties van de tweede seizoenshelft na een goede seizoensstart, maar ik kijk al met al met een uitstekend gevoel terug op mijn tijd bij Heerenveen en in Friesland. Ik was daar erg op mijn plek en ga de mensen bij de club dan ook zeker missen", zegt hij op de website van zijn management Soccer Vision. 

Donderdag tekende de sluitpost voor drie jaar in Wales. "Ik heb alleen nog maar mooie en positieve verhalen over de club gehoord, dus ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan. Het is ook fijn dat de overstap al in een vroeg stadium is afgerond en dat ik gewoon aan het begin van de voorbereiding kan aansluiten. Dat is altijd fijn als je ergens nieuw binnenkomt."

Lees ook: Euforische Mulder: "Hij was lovend over de club en ook Mike was erg positief"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws