NEC bezegelt transfer en troeft 'meerdere Eredivisie-clubs' af: Ontzettend blij

NEC bezegelt transfer en troeft 'meerdere Eredivisie-clubs' af: "Ontzettend blij"

03-07-2017 09:52
9

Kevin Jansen mag zich officieel speler van NEC noemen. De Nijmeegse club, die komend seizoen uitkomt in de Jupiler League, neemt hem transfervrij over van ADO Den Haag.

Jansen heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, bevestigt NEC maandagochtend via de officiële kanalen. De 25-jarige middenvelder zit in de laatste fase van zijn herstel na een tweede kruisbandblessure. Dit neemt naar verwachting vier tot zes weken in beslag.

"Kevin is een middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij speelde meer dan 100 wedstrijden in de Eredivisie", verklaart technisch directeur Remco Oversier. "Hij gaat kwaliteiten toevoegen die we goed kunnen gebruiken: veel loopvermogen en duelkracht in zowel het aanvallen als verdedigen. Ik ben ontzettend blij dat Kevin, ondanks de interesse van meerdere Eredivisie-clubs, voor ons heeft gekozen."

"Het hele verhaal van NEC klopte voor mij en gaf me vanaf dag één veel vertrouwen", aldus Jansen. "Het is een mooie club met een grote achterban en een duidelijke ambitie om weer zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie. Ik wil ADO bedanken voor vijf mooie jaren. Ik was toe aan iets nieuws en ben heel erg blij met deze stap."