Gerucht in België: De Boer denkt aan verkochte Ajacied voor Crystal Palace

Gerucht in België: De Boer denkt aan verkochte Ajacied voor Crystal Palace

10-07-2017 09:27
17

Crystal Palace wordt opnieuw gelinkt aan een speler met een Ajax-verleden. Na Thomas Vermaelen staat ook Stefano Denswil op het lijstje van de Premier League-club, waar Frank de Boer sinds deze zomer aan het roer staat.

De link tussen Crystal Palace en Denswil wordt gelegd door Het Laatste Nieuws. Heel concreet lijkt het allemaal nog niet. Binnen de Londense club zou de naam van Denswil alleen zijn gevallen. De Boer en co. hebben nog niet gehandeld op de lichte belangstelling. Denswil staat op dit moment onder contract bij Club Brugge, waar hij verzekerd is van een basisplaats. In juni gaf hij aan de Belgische topclub niet te willen verlaten, maar een aanbod uit de Premier League zou de kaarten flink door elkaar kunnen schudden.

De belangstelling zou overigens opvallend zijn, omdat De Boer het eerder niet zag zitten in Denswil. Hij werd begin 2015 verkocht aan Club Brugge, omdat hij geen basisplaats wist af te dwingen in Amsterdam. Denswil is niet de eerste oud-Ajacied die sinds de komst van De Boer in verband wordt gebracht met Crystal Palace. Die eer viel eerder Jasper Cillessen (FC Barcelona) en Thomas Vermaelen (AS Roma) ook al ten beurt.