'Koeman geeft niet op: komende 48 uur cruciaal in jacht op volgende aankoop'

'Koeman geeft niet op: komende 48 uur cruciaal in jacht op volgende aankoop'

12-07-2017 08:23
19

Everton is nog altijd vastbesloten om Gylfi Sigurdsson naar Goodison Park te halen. Manager Ronald Koeman wil zich niet laten afschrikken door de vraagprijs van Swansea City, die liefst 56 miljoen euro bedraagt.

Dat meldt de Britse kwaliteitskrant The Guardian woensdag. Met Davy Klaassen haalde Koeman deze zomer al een aanvallende middenvelder binnen, maar ook Sigurdsson prijkt prominent op het verlanglijstje. De 27-jarige IJslander was het afgelopen seizoen goed voor liefst negen goals en dertien assists in 38 Premier League-optredens voor Swansea.

Wedden

Meer odds

Hoewel Koeman de vraagprijs van de club uit Wales te gortig vindt, heeft hij goede hoop dat de transfer rondkomt. Volgens The Guardian zijn de komende 48 uur cruciaal voor The Toffees, aangezien de selectie van Swansea donderdag naar de Verenigde Staten vertrekt. Het is nu afwachten of Sigurdsson ook op het vliegtuig stapt.

Everton heeft geen concurrentie meer van Leicester City, dat een bod van 45 miljoen zag worden afgewezen en is afgehaakt. Sigurdsson heeft nog een driejarig contract bij Swansea. Met zijn komst hoopt Everton in te spelen op het vertrek van Ross Barkley, die zijn contract niet wil verlengen en niet mee is genomen op de oefenstage naar Tanzania.