Nog twee spelers op weg naar NEC-uitgang: club ontbindt contract met flop

Nog twee spelers op weg naar NEC-uitgang: club ontbindt contract met flop

14-07-2017 11:45
12

De uitloop bij NEC krijgt de komende dagen een vervolg. Naast de aanstaande transfer van Greigor Breinburg naar Ironi Kiryat Shmona staan er nog twee spelers op het punt van vertrekken én vertrok Reagu Ofusu vrijdag al.

De aanvaller kwam een jaar geleden over van SV Grödig in Oostenrijk en had nog een contract tot medio 2018, maar NEC maakt vrijdag bekend dat die verbintenis in goed overleg en met directe ingang is ontbonden. Ook Sam Lundholm is op weg naar de uitgang. De Zweed mag niet mee op trainingskamp en is niet nodig bij het gedegradeerde NEC, meldt de Gelderlander.

Daarnaast gaat Wojchiech Golla snel vertrekken bij NEC. De Pool heeft dat verzoek bij de clubleiding neergelegd. Golla kan terug naar zijn vaderland met interesse van Cracovia Krakow, Lech Poznan en Legia Warschau. "Als een van de clubs de vraagprijs van NEC betaalt, ben ik weg", laat hij aan de Gelderlander weten. "Ik ben nu op een leeftijd dat ik niet op het tweede niveau moet spelen. De eerste divisie is voor mij een stap terug. Dat wil ik niet."