'Bodybuilder' van Feyenoord ineens twee keer zo breed: 'Komt door de colaatjes'

'Bodybuilder' van Feyenoord ineens twee keer zo breed: 'Komt door de colaatjes'

23-07-2017 07:39
46

Jens Toornstra is twee keer zo breed uit de zomerstop gekomen, ondanks dat de middenvelder geen minuut in de sportschool is geweest. De middenvelder van Feyenoord krijgt de vraag of hij naast zijn carrière als voetballer ook een carrière als bodybuilder ambieert.

"Dat is niet waar. Deze zomer ben ik niet in de gym geweest. Ben ik twee keer zo breed geworden? Dat hoor ik meer, maar het komt door de colaatjes, denk ik", lacht hij voor de camera van Voetbal Inside.

Toornstra is door het Legioen van Feyenoord uitgeroepen tot speler van het seizoen. Dat doet wat met hem. "Daar ben ik hartstikke trots op. Dat je het hele seizoen de meeste stemmen hebt gekregen van het Legioen. Daarom ben ik er extra blij mee."

Zaterdag verloor Feyenoord een oefenduel van SC Freiburg (0-1). Volgens Toornstra is er voor de landskampioen nog voldoende werk te verzetten. "Deze gasten zijn fysiek veel verder dan wij. Volgende week hebben ze hun eerste officiële wedstrijd. Ze hebben al zeven oefenwedstrijden gespeeld. Dat merkte je wel. We hebben niet veel weggegeven, maar ook weinig gecreëerd."