Keizer ziet 'goed voorbereid' Ajax voor duel met Nice: Appie zit in ons hart

Keizer ziet 'goed voorbereid' Ajax voor duel met Nice: "Appie zit in ons hart"

26-07-2017 20:31
9

Marcel Keizer is ervan overtuigd dat de spelers van Ajax klaar zijn voor de eerste ontmoeting met OGC Nice in de derde voorronde van de Champions League. De situatie van Abdelhak Nouri zit hoe dan ook in het Amsterdamse achterhoofd.

"Je voelt gewoon dat de jongens geconcentreerd zijn. Gedurende deze twee dagen hebben we naar deze wedstrijd toegeleefd. De spelers weten hoe ze dat moeten doen", vertelt Keizer aan Ajax TV. Vervolgens verwijst de Ajax-trainer naar Nouri. "De voorbereiding neem je mee. Het zal het hele jaar zo blijven."

"We weten allemaal wat er met Appie gebeurd is. Hij zit in ons hart. Dat betekent niet dat we vandaag niet keihard ons best moeten doen voor een goed resultaat. Ik denk dat het goed gaat komen."

Keizer, die zijn Europese debuut maakt, heeft zin in het duel met Nice. "Goede ambiance, belangrijke wedstrijd voor beide teams... De zenuwen zijn oké. Ik heb gezonde wedstrijdspanning. We spelen tegen een heel goede tegenstander, dus we zullen de bal ook weleens niet hebben."