Sulejmani adviseert bij Heerenveen-transfer: Veel spelers naar hoger niveau

Sulejmani adviseert bij Heerenveen-transfer: "Veel spelers naar hoger niveau"

29-07-2017 07:55
8

SC Heerenveen heeft met clubs uit de Serie A en de Bundesliga afgerekend in de strijd om Nemanja Mihajlovic. De buitenspeler onthult de interesse zelf in gesprek met de Leeuwarder Courant.

"Zo’n acht maanden geleden hoorde ik dat Heerenveen echt belangstelling voor me had", zegt de 21-jarige aanvaller na zijn transfer naar Friesland. "Er waren meer clubs die me wilden overnemen van Partizan Belgrado, ook uit Italië en Duitsland. Maar toen ik hoorde van Heerenveen, wist ik genoeg. Daar wilde ik heen. Dit is de perfecte club voor mij. En de Eredivisie is ideaal voor jonge spelers en aanvallers. Ik houd van een-tegen-eenduels en in Nederland krijg je veel ruimte."

Mihajlovic won informatie in bij twee oude bekenden van sc heerenveen. "Ik heb met Filip Djuricic en Miralem Sulejmani gesproken, Servische spelers die het hier in het verleden goed hebben gedaan. Sulejmani was net als ik afkomstig van Partizan. Filip en Miralem zeiden ook dat Heerenveen gewoon de beste optie voor me is", zegt de linkeraanvaller. "Veel spelers gaan van deze club naar een hoger niveau. Maar uiteraard wil ik eerst hier laten zien wat ik allemaal kan. Ik zal mijn best doen voor de fans."