'Heracles kan opgelucht ademhalen: FC Utrecht haakt af door te hoge transfersom'

'Heracles kan opgelucht ademhalen: FC Utrecht haakt af door te hoge transfersom'

01-08-2017 10:27
8

Heracles Almelo lijkt niet langer te hoeven vrezen voor een vertrek van steunpilaar Joey Pelupessy (rechts op de foto). De middenvelder stond in de belangstelling van FC Utrecht, maar volgens TC/Tubantia hebben beide clubs geen overeenstemming kunnen bereiken over een transfersom.

De Domstedelingen waren dringend op zoek naar een controlerende middenvelder, nadat Wout Brama plotseling naar Australië vertrok. De 24-jarige Pelupessy, sinds 2014 actief in Almelo, was de eerste keuze van FC Utrecht. Naar verluidt was het bedrag dat Heracles wilde ontvangen, te hoog voor de Utrechters. Overigens loopt het contract van Pelupessy af na dit seizoen, waardoor hij alsnog gratis het Polman Stadion kan verlaten.

Wedden

Meer odds

FC Utrecht heeft inmiddels al een alternatief gevonden: maandagmiddag werd bekend dat Willem II-middenvelder Anouar Kali terugkeert naar de Galgenwaard. Kali begint aan zijn derde periode in Utrecht: in 2013 trok hij naar Roda JC, waarna hij een jaar later terugkeerde. Halverwege het seizoen 2014/2015 vertrok hij echter weer, naar aanleiding van een vechtpartij met ploeggenoot Kristoffer Peterson, en ging hij bij Willem II aan de slag.