Holla over 'gevoelige' transfer: Weet niet hoe ik ontvangen ga worden in Zwolle

Holla over 'gevoelige' transfer: "Weet niet hoe ik ontvangen ga worden in Zwolle"

10-08-2017 10:15
25

Danny Holla kijkt uit naar zijn verblijf bij FC Twente. De van PEC Zwolle overgekomen middenvelder laat tegenover Awaydays NL weten dat vooral de Enschedese supporters hem aanspreken.

"Ik heb vaker gespeeld in de Grolsch Veste voor de uitploeg en de sfeer was toen altijd wel indrukwekkend. Het lijkt me extra mooi om dit jaar voor de 'goede kant' te spelen", aldus Holla. "Mijn eerste ervaringen met de Twente supporters zijn goed, ze zijn zeker aanwezig geweest bij de oefenwedstrijden, volle bak, dus dat is natuurlijk heel mooi. Heel mooi ook als je in het buitenland speelt (bij Stranraer in Schotland, red.) en er komen zoveel supporters mee."

Holla kwam over van provinciegenoot PEC Zwolle, maar denkt niet dat de transfer gevoelig ligt. "Ik weet niet hoe ik ontvangen ga worden in Zwolle. Ik ben daar normaal weggegaan, ik ben later aangesloten in Zwolle. Ik heb alles gespeeld, we hadden niet het beste seizoen, maar al met al alles goed afgesloten. Mijn keuze is er niet op gevallen om daar langer te blijven, maar ik heb niet het gevoel dat dat mij kwalijk wordt genomen."