Sánchez moet oppassen: droomtransfer teamgenoot naar Barça afgeketst door blessure

Sánchez moet oppassen: droomtransfer teamgenoot naar Barça afgeketst door blessure

Gepubliceerd: donderdag 17 augustus 2017 om 08:20do 17-08-2017 om 08:20

Mocht Davinson Sánchez donderdagavond spelen tegen Rosenborg, dan moet de Colombiaan extra voorzichtig zijn. Het is voor Sánchez in dat geval niet te hopen dat hem hetzelfde lot wacht als landgenoot Yerry Mina.

De Colombiaanse verdediger van Palmeiras leek voor een bedrag van acht miljoen euro naar FC Barcelona te verkassen, maar liep in de laatste wedstrijd met de Braziliaanse club een blessure op. Mina brak zijn middenvoetsbeentje, waardoor zijn droomtransfer naar Barcelona voorlopig niet doorgaat. Het incident gebeurde een week geleden. Naar verluidt blijven de Catalanen geïnteresseerd en willen ze hem in 2018 alsnog naar Spanje halen. Sánchez speelt samen met Mina in het Colombiaanse nationale elftal.

Het is de vraag of Tottenham Hotspur, de club die Sánchez in wil lijven, in zo'n situatie net zoveel geduld heeft als Barcelona. Ajax onderhandelt al een tijdje met de Premier League-club over de transfersom. Niets leek een overgang in de weg staan, maar donderdagochtend werd bekend dat er ruis op de lijn is ontstaan. Sánchez zit bij de Ajax-selectie voor het duel met Rosenborg, maar staat waarschijnlijk niet in de basis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws