PSV'er flirt met geïnteresseerd Hoffenheim: Met Willems gesproken

PSV'er flirt met geïnteresseerd Hoffenheim: "Met Willems gesproken"

19-08-2017 16:48
45

Naast Burnley heeft ook TSG Hoffenheim belangstelling voor Nicolas Isimat-Mirin. De Franse verdediger van PSV vertelt dat zelf in gesprek met het Duitse media Fussballtransfers.com. Isimat-Mirin vraagt zich hardop af of een transfer haalbaar is deze maand. 

Ruim twee maanden geleden doken er geruchten op over Hoffenheim en de PSV-stopper. De Bundesliga-club zou destijds een bod hebben uitgebracht op Isimat-Mirin, maar de onderhandelingen liepen uiteindelijk op de klippen. Niet veel later versterkte Hoffenheim zich voor miljoenen euro's met Justin Hoogma (Heracles Almelo). 

De belangstelling uit Duitsland speelt nog steeds, aldus Isimat-Mirin. Een transfer naar de Bundesliga spreekt hem wel aan. "Natuurlijk. Met Jetro Willems heb ik al een paar keer gesproken over de Duitse competitie. Hij vertelde me dat hij aangenaam verrast is door het niveau en de sfeer. Er spelen in de Bundesliga ook veel Franstalige spelers. Het zal daarom niet heel lastig zijn om me aan te passen."

Naast Hoffenheim en Burnley heeft naar verluidt ook OGC Nice - de nieuwe club van Wesley Sneijder - interesse in Isimat-Mirin (25).