'Ajax heeft selectie rond en is klaar op transfermarkt: alleen buitenkansje optie'

'Ajax heeft selectie rond en is klaar op transfermarkt: alleen buitenkansje optie'

30-08-2017 08:29
246

Ajax is met de komst van Siem de Jong klaar op de transfermarkt. Dat meldt Voetbal International. Zolang er geen gekke dingen meer gebeuren zullen er geen belangrijke transferzaken meer gedaan worden in Amsterdam.

Dat wil zeggen: als er niets meer vertrekt komt er ook niets meer binnen. Er is nog wel één maar. Ajax gaat zich nog wel op de transfermarkt begeven als er zich een buitenkansje voordoet. Deze week was er wel nog sprake van de mogelijke komst van Nigel de Jong, maar de Amsterdammers zien een terugkeer van de middenvelder op dit moment niet zitten.

Wedden

Meer odds

Ajax haalde dee zomer zeven spelers naar Amsterdam. Maximilian Wöber was de duurste aankoop (7,5 miljoen euro). Ook voor Luis Manuel Orejuela (3,65 miljoen euro), Dennis Johnsen (2,4 miljoen euro), Siem de Jong (2 miljoen euro) en Benjamin van Leer (700.000 euro) werd een transfersom betaald. Klaas-Jan Huntelaar en Kostas Lamprou kwamen transfervrij.

Daartegenover stond het vertrek van Davinson Sánchez (40 miljoen), Davy Klaassen (27 miljoen), Jaïro Riedewald (9 miljoen), Kenny Tete (4 miljoen), Diederik Boer (transfervrij), Heiko Westermann (transfervrij) en Bertrand Traoré (einde huur).