Aubameyang vergeet droomtransfer: 'Ik praat er niet meer over, ze willen me niet'

Aubameyang vergeet droomtransfer: 'Ik praat er niet meer over, ze willen me niet'

Gepubliceerd: vrijdag 22 september 2017 om 10:12vr 22-09-2017 om 10:12

Pierre-Emerick Aubameyang heeft zijn droom om voor Real Madrid te spelen definitief uit zijn hoofd gezet. Dat zegt de Borussia Dortmund-ster in gesprek met RMC.

Aubameyang heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit in het shirt van De Koninklijke te willen spelen, maar afgelopen zomer bleef de interesse uit Madrid uit. "Ik heb geen droom", zegt de international van Gabon nu. "Ik spreek niet langer over Madrid. Ze willen me niet."

"Dat is geen probleem", vervolgt Aubameyang. "Ik ga verder, ik zit goed bij Dortmund. Ik had een afspraak met Borussia dat ik kon vertrekken. Dat is niet gebeurd. Het is een teleurstelling, maar ik ben ook blij om te blijven." AC Milan kwam wel voor Aubameyang. "Ze hebben me iets aangeboden. Ik was erg geïnteresseerd in het project, maar het ging niet door om vele redenen", aldus de spits, die erkende ook met Paris Saint-Germain-eigenaar Nasser Al-Khelaifi om de tafel te heben gezeten. Het vertrek van Patrick Kluivert als technisch directeur zette echter een streep door de transfer, omdat diens opvolger Antero Henrique Aubameyang niet wilde hebben.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws