Van Bronckhorst zwaar over de zeik: Ik zei toch dat hij al last had?

Van Bronckhorst zwaar over de zeik: "Ik zei toch dat hij al last had?"

23-09-2017 22:48
27

Giovanni van Bronckhorst is zwaar teleurgesteld in zijn ploeg Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers stond chagrijnig de pers te woord door de 0-2 thuisnederlaag tegen NAC Breda. Feyenoord-onwaardig, oordeelt de oefenmeester.

NAC won door goals van Giovanni Korte en Thomas Enevoldsen, waar een blunder van Brad Jones aan voorafging. "Het is moeilijk. Het was zwaar ondermaats. We verdienden het niet om de wedstrijd te winnen", zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Onderschatting? Ik weet niet waar het aan ligt. Dit is niet het Feyenoord dat ik wil zien."

In de slotfase kreeg Feyenoord dé mogelijkheid om gelijk te maken, maar Michiel Kramer benutte de strafschop niet. Van Bronckhorst geeft aan dat hij nu de eerste man is, daar waar Jean-Paul Boëtius de voorgaande strafschoppen nam. "Of hij de eerste man is? Ja, anders neemt hij hem niet. Zoals ik al zei."

Feyenoord had tegen NAC te maken met de schorsing van Steven Berghuis en de blessures van Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra. "Er vallen opties weg als je mensen moet missen. Dat is heel normaal. Of ik Toornstra op de bank had kunnen zetten? Ik zei toch dat hij al last had?", reageert Gio geïrriteerd. "Als hij kan spelen, zet ik hem op de bank. Alle spelers die beschikbaar waren zaten op de bank."