PSV'er stuurt appjes naar Vitesse-spelers na pijnlijke Ajax-nederlaag: 'Bedanken'

PSV'er stuurt appjes naar Vitesse-spelers na pijnlijke Ajax-nederlaag: 'Bedanken'

26-09-2017 14:56
18

Eloy Room (PSV) heeft afgelopen weekend extra genoten van de pijnlijke thuisnederlaag die Ajax leed tegen Vitesse. Het puntenverlies van de concurrent werd uiteraard goed ontvangen in Eindhoven en Room heeft bovendien nog veel vrienden rondlopen Arnhem. 

In augustus nam PSV de goalie over van Vitesse, dat zondag met 2-1 won in Amsterdam. "Ik focus me op hier, maar ik kijk met een schuin oog altijd naar Vitesse. Ze zijn op dezelfde weg verder gegaan. Ze hadden het even moeilijk na die bekerwedstrijd, waar ze eruit zijn gegooid", doelt Room voor de camera van Omroep Gelderland op de nederlaag tegen AVV Swift van een week geleden. 

"Maar ze hebben het daarna weer goed opgepakt tegen Ajax", vervolgt de keeper. "Dus ik heb nog even wat gestuurd in de groepsapp om de jongens te bedanken."

Maandagavond speelde Room met Jong PSV tegen NEC. Hij speelde goed. "Het is wel lekker dat ik het team er zo doorheen kan slepen. Dat blijft altijd speciaal tegen NEC. Ik heb ze zo vaak gespeeld met Vitesse. Het geeft altijd een extra tintje aan de wedstrijd."