Haller kan niet meer stuk in Frankfurt: Ibrahimovic maakt ook zulke treffers

Haller kan niet meer stuk in Frankfurt: "Ibrahimovic maakt ook zulke treffers"

01-10-2017 09:21
6

Sébastien Haller veroverde zaterdag de harten van de Eintracht Frankfurt-fans. Met een schitterende halve omhaal zorgde de Fransman in blessuretijd voor de winnende 2-1 in het Bundesliga-duel met VfB Stuttgart.

"Zlatan Ibrahimovic maakt ook zulke treffers. Het was een reflex, in het strafschopgebied gaat alles zo snel", laat Haller weten aan Duitse media. "Tot nu toe maak ik bij Eintracht Frankfurt alleen de moeilijke kansen af, de grotere mogelijkheden gaan er juist niet in. Ik probeer keihard te werken voor het team, het is mooi dat ik daarvoor de beloning krijg."

Haller, die afgelopen zomer overkwam van FC Utrecht, staat nu op twee treffers in de Bundesliga. Trainer Niko Kovac is onder de indruk. "Zelfs tijdens de training heb ik zoiets nog nooit gezien. Des te mooier dat het wel gebeurt in een stadion met 50.000 mensen."

De overwinning smaakte extra zoet voor Frankfurt na een rode kaart voor Simon Falette in de 64e minuut. "Ik heb Sébastien bewust niet gewisseld, hoewel we in ondertal kwamen te staan", aldus Kovac. "Bij standaardsituaties is hij altijd bruikbaar. Fantastisch dat hij het duel beslist."