'Babel begint meteen in de basis, ook opvallende basisklant in de defensie'

'Babel begint meteen in de basis, ook opvallende basisklant in de defensie'

05-10-2017 07:44
63

Karim Rekik kan zich opmaken voor een basisplaats bij het Nederlands elftal. Ook Ryan Babel lijkt aan de aftrap van het duel met Wit-Rusland te beginnen.

Die verwachting spreekt het Algemeen Dagblad uit. Babel neemt de plek in van Quincy Promes, die zich geblesseerd heeft afgemeld voor Oranje. De Besiktas-aanvaller zal de voorhoede vormen met Vincent Janssen en Arjen Robben. Tonny Vilhena neemt normaal gesproken de plek in van Kevin Strootman op het middenveld. Georginio Wijnaldum en Davy Pröpper lijken de andere middenvelders te worden.

Wedden

Meer odds

In de verdediging ligt een basisplaats in het verschiet van Rekik, verdediger van Hertha BSC. Samen met Virgil van Dijk zal hij vermoedelijk het centrum van de verdediging gaan vormen. Daryl Janmaat maakt als offensieve back ook een grote kans op een basisplaats ten koste van de meer defensieve Kenny Tete, terwijl links Daley Blind wel zeker is van een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen; Janmaat, Van Dijk, Rekik, Blind; Vilhena, Wijnaldum Pröpper; Robben, Janssen, Babel