NAC moet nieuwe elftalfoto maken: Los daarvan zijn we niet zo ontevreden

NAC moet nieuwe elftalfoto maken: "Los daarvan zijn we niet zo ontevreden"

11-10-2017 10:02
12

NAC Breda hervat zaterdagavond de competitie met een uitwedstrijd tegen Roda JC. Trainer Stijn Vreven laat aan BN De Stem weten dat hij tevreden is met de manier waarop de promovendus zich ontwikkelt.

De Belg stelt dat zijn ploeg vaak wisselvallig speelt, omdat het met aanvallend voetbal probeert het publiek te vermaken. "Kijk, zoals ADO Den Haag speelt, kunnen wij het ook wel negentig minuten volhouden. Dat hebben we ook bij Feyenoord laten zien. Maar onze supporters vragen nu eenmaal iets anders. Het is normaal dat wij die manier van spelen nog geen hele wedstrijd volhouden. Het is nog even zoeken naar de balans om alles te doseren."

De Bredanaars maken deze week een nieuwe elftalfoto, omdat het in de laatste dagen van de zomerse transfermarkt nog meerdere spelers binnenhaalde. Dat zal in de winterstop niet nog eens gebeuren, stelt Vreven. "Dan speel je paniekvoetbal. We houden onze ogen altijd wijd open voor het geval we de kans krijgen een speler te halen van wie wij denken dat hij een echte meerwaarde is. Maar los daarvan zijn we niet zo ontevreden over waar we naar toe gaan, hoe we groeien en over onze spelers."